Profil Arkiv Länkar Kategorier Kontakta mig

Rullstol! Dag 2 del 2

2009-02-11 - 12:12:09



hej igen!
idag var jag i skolan med rullstolen och alla fråga vad som hänt och jag berätta om mitt projekt för alla. men innan de så ska jag klaga lite och ge lite ros till några men Jag tog mig till skolan med hjälp av tåget jag kom på toget hur enkelt som helst men jag jag skulle gå av så fastna jag mellan tåget och perrongen, jag fick panik som in i pipan, men jjag fick hjälp av dem snälla människorna. och jag rullar vidare till hissen och åker upp. nu kommer min första grej att klaga på. KOM IGEN SL  tvätta dessa äckliga hissar som stinker gammalt äckligt piss, alla era jävla hissar stinker så på gullmarsplan, dom i T-centralen luktar ingenting men den i gullmarsplan luktar. Dåligt gjort.

Och dessa bussar kan dom inte vara mer handikappanpassade. jag var tvungen och resa mig och lyfta upp rullstolen, de var ju inte meningen. men när jag kom till skolan blev alla förvånade som jag sa där uppe men jag fick mycket hjälp. På hem resan var de fullt tåg och jag var tvungen och ställa mig i mitten av alla, den känslan var enormt hemsk jag kände mig som om jag vart tagen i fågelperspektiv. liten och svag och som om alla  kollade på mig. Nej fyfan det var hemsk. kändes även som om alla blev besvärade att jag satt i rullstol, jag som satt där tog typ sex st stå platser, men människor flyttade även sig för mig. tack för dom.

ännu en kostig dag av klarad

ses imorogn







Rullstol! Dag 2 del 1!

2009-02-11 - 11:51:45



Tjena läsare!

Inatt har jag sovit sådär, jag har träningsverk i hela underarmarna samt tummarna! Idag ska jag till skolan med rullstolen så jag får ta mig till Gullmarsplan och senare ta bussen därifrån. jag uppdaterar dagen senare idag.






Projektnamn: Rullstol! Dag 1

2009-02-11 - 11:45:12



tjenare bloggen!
Idag är de första dagen jag använder min rullstol, jag gick och hämta den hos "Melins sjukvårdsbutik" kl 16,30. Jag körde från kungsgatan 53 till hötorget med en kompis, första känslan kändes pinsam och konstigt samtidigt jag visste att jag kunde gå men skulle sitta i rullstol. Jag och min kompis drev dem första fem minuterna till vi insåg att detta var allvar. Hela kungsgatan var jobbig för de var uppfartsbacke till hötorget, så jag fick hjälp av en kompis upp hela den gatan. Så väl i hötorget träffa vi min gamla kompis från sexårs. han var i stan och skulle hem så vi hade sällskap. vi gick sergelgatan till plattan. såväl på plattan tog vi hissen ner till spärrarna, ajuste jag vill tacka den snälla utländska kille som är chilienare som tryckte hissen till mig. Nu vill jag klaga lite på T-centralen att för att komma ner till tågperongen till skarpnäck måste jag först ta hissen ner till hässelby och sedan en yttliggare en hiss ner till skarpnäck tåget. detta var min första dag, jobbig men rolig och lärofull.

Ps kollade på Sergel att alla bio salonger utom salong 13 är handikappanpassande

vi syns imorogn






Projektet är nu kommet!

2009-02-11 - 11:09:05



Idag måndag ska jag äntligen börja med mitt projekt och sitta i en rullstol en hel vecka. Som några vet så har jag haft flera möten med Stockholm stad angående "snabb slant" under dessa möten har vi pratat om vad jag ska göra?, hur jag ska göra det?. vad ska jag använda?, när jag ska göra? vi har suttit och planerat allt. fast sitta i rullstol är inte det ända jag ska göra, men jag avslöjar inget mer just nu de får ni veta efter lovet!.

Meningen att jag testar att sitta i rullstol för att se vad det finns för för- och nackdelar, hur man blir behandlad?, hur man känner sig?

ses senare idag!
tjingeling







äntligen är jag tillbaka;)

2009-02-10 - 22:38:33



nu efter över 1månads vila är jag tillbaka